Recenze

6.4. 2012 - Tančák MC - Ve dne spím, v noci lovím

9. dubna 2012 v 21:46 | Admin
Páteční večer byl poněkud chaotický, měl jsem být v Music Clubu
Calypsso, ale kvůli nespokojenosti se odjelo do Tančáku v Jičíně.
Asi neposkytnu přesné informace, protože jsem tam dorazil až kolem jedné hodiny a to asi už někteří lidi odtamtud mohli odcházet, ale dejme tomu že tam byla kapacita kolem 200-300 lidí. Posledně, co jsem nepsal zrovna příznivou recenzi z ne moc podařené lednové akce může být minulostí, navíc to byl jen jeden z pár vykyvů, co jsem zrovna zastihl, z dostupných informací to tu téměř každou akci žije a dneska tomu nebylo jinak. Doporučuji navštěvovat hlavně pátky, které jsou silnější.
Dj Dejv & s.r.b. se starali o hudební zábavu, hrálo se to co na tančáku obvykle, tedy hlavně disco. Návštěvníci si mohli koupit akční drink cuba libre za 45kč. Vstup byl do 11 hodin večerní zdarma. Po většinu akce bylo živo a lidem se akce líbila. Našla se pouze hrstka lidí, která nebyla úplně spokojená s hudbou.

17.3. 2012 - MC RELAX Kasalice - Polštářová Bitva

3. dubna 2012 v 18:42 | Admin
V tuto sobotu se nekonalo moc zajímavých akcí, dokonce ani v
Opolanech na akci sjeď to nebylo na jejich poměry dost lidí.
Myslím, že jsem zvolil dobře tento víkendový program a Opolany nechal na další dvě soboty, za které se vyplatilo tam být. Stejně tak se vyplatilo být v tuto sobotní noc v Kasalicích. Program byl pro lidi zábavný, bylo stovky polštářů, obsluha v pyžamu a polštářema se nejen bouchalo ale taky se polštáře trhaly a všude bylo spousta vaty, kterou pak po sobě lidi házeli a nebo si jí i házeli na hlavu, u zrcadla si dokonce jeden maník v pyžamu dělal plný kopec měkké vaty jako by si chtěl udělat pohodlí, ale ani si do toho nelehl :-D
Ke konci si někteří propašovávali polštáře domu jako suvenýr, pár lidí proto aby propašovali ty hebké polštáře, tak si je navlíkli pod prádlo a dělali že jsou tlustý.
DJ Martin Boreš se staral celý večer o hudební zábavu, hrálo se disco, house, dnb, rnb a ploužáky. Za celý večer bylo v Kasalicích přibližně kolem 350 lidí. Ti, co přišli v pyžamu, tak měli vstup zdarma.

25.2. 2012 - Dance Hall Opolany (Juicy Beat)

29. února 2012 v 22:52 | Admin
Sobota je den plných konkurentů, že je těžké si vybírat mezi dobrými kluby
jako např. Calypsso, Kasalice a nebo třeba Opolany, které jsem si právě nechal
na konec tohoto měsíce. A opět se dá říct že to byla nejpovedenější akce měsíce a to především díky super akci, která se tam konala. Jako prvním lákadlem bylo pro prvních 200 návštěvníků monster drink zdarma, další co lidi mohli dostat u vstupu tak nálepky a taky samozřejmě leták akcí na příští měsíc.
Jako DJ vystupoval Pavel Bendák s mladou krásnou Djkou Jayne Candice a s DJ Nfixem, hrál se dance, dub-step, dnb a další...výběr se mi velice líbil, nemohl jsem si ohledně hudby snad ničeho stěžovat. U DJ pultu na pódiu se taky o zábavu starali tanečníci a jeden dokonce s maskou a do půl těla svlíčený. Tanečníci měli taky na starost posílat balónky na sál, co byli na pódium, protože na téhle akci byl vstup na pódium po celou dobu zakázán, došlo mi to až potom, co to bylo napsané u fotbálku, když jsem fotil z pódia, naštěstí jsem si toho všiml včas.
U pódia ale zdaleka to nebylo všechno ohledně překvapení, rozdávali se tam totiž i promo CDčka a další dárečky.
Lidi přišli na tuto akci v hodně hojném počtu a podle všeho byla návštěvnost ohledně mého účinkování fotoclubu největší, nemůžu přesně určit kolik mohlo být na akci lidí, ale 1000 minimálně, typuji od oka tak 1200, byla to hlava na hlavě a na sále se těžko procházelo a i místy jinde.

24.2. 2012 - Atlanta House (Marty & Doga B*Day - TECHNO INDUSTRY vol.1)

29. února 2012 v 20:35 | Admin
V tento den byl na programu další z nově navštívených klubů, klub běžně moc extra návštěvně neprosperuje, ale pro tento pátek byla zajímavá akce pro tento klub a očekával jsem, že příjde dost lidí a taky jsem se nemýlil, na tuto akci příšlo kolem 200 lidí a někteří to považovali za nejvydařejnější akci. Za pultem se vystřídalo spoustu DJů jako např.(DJ Agent, Michael Canda a další). Akce byla zajímavá hlavně tím, že se hrálo jen a jen techno. Lidi si akci užívali, zvedali ruce a pískali, byli s akcí naprosto spokojeni. Dále bylo na programu akce taky moje soutěž ve spolupráci s tímto klubem, jednalo se o fotosoutěž, nakonec se uchytila o nejhezčí holku večera a výherkyně získá pro další vstup do tohoto klubu 250kč konzumaci zdarma, proběhla jedinečná akce a soutěž která se jen tak nebude opakovat, přeji krásné výherkyni ať si výhru oslaví pořádným chlasem ;-)

18.2. 2012 - MC RELAX Kasalice (Raego Live)

29. února 2012 v 13:24 | Admin
Skoro po měsiční pauze jsem opět zavítal do velmi navštěvovaného klubu, který se pyšní i velkým tanečním sálem a největší laserovou show v čechách. Programem tohoto večera bylo vystoupení Raega, největšího baviče na facebooku, zazpíval např. svojí nejznámější písničku "jedu facebook" a další. Nechyběla od něj i kapka toho humoru. Také tahle akce byla pro oslavence rozené v únoru a většina oslavenců z února si rezervovali právě tuto akci, jelikož to mohli použít jen jednou a o co vlastně šlo? Kasalice udělala speciální měsiční akci, že ti co jsou narozeni v únoru, tak dostanou u vstupu konzumaci v hodnotě 300kč + vstup zdarma a pokud se oslavenec předem zaregistruje přes email a napíše jména pozvaných do 10 přátel, tak i ti budou mít vstup zdarma a to hodně pomohlo sobotní návštěvnosti, bylo totiž opravdu přeplněno s kapacitou kolem 1000 lidí!! DJ Mr. Vee zahrával celkem slušný výběr přes dance a dnb. Anketní otázky jsem nedělal tak hodnocení hudby bude orientační dle mého hodnocení. Zjistil jsem dle informací taky to, že někteřím lidem se vystoupení Raega vůbec nelíbil.

17.2. 2012 - Disco Plazy (Melounová Noc)

29. února 2012 v 10:54 | Admin

Páteční akce patřila po měsíci od první návštěvy Discu Plazy a taky to pravděpodobně byla poslední návštěva před uzavřením její sezóny, která má dle předběžných plánů skončit začátkem března.
Večer zde vystupoval DJ Henry a hrál převážně dance hudbu. To co taky mohlo hodně lidi zajímat, tak melounová vodka za 15kč, i já jsem si 3 dal a bylo to asi nejpitější drink večera a podle toho co jsem viděl, tak se moc melounů nedoneslo.
Co se návštěvnosti týče, tak žádná sláva, bylo tu kolem cca 60 lidí.

11.2. 2012 - Camel Disco Club Forum - Birthday OLDIES párty - MICHAL DAVID revival LIVE

16. února 2012 v 22:48 | Admin
Doslechl jsem se, že na páteční akci bylo v Camel Clubu kolem 800 lidí, na sobotní akci, kde jsem účinkoval bylo nějak tak přibližně stejně, možná o trošku míň ale zábavy a lidí bylo přesto tak mnoho, že to vůbec nevadilo. Každý u vstupu dostal energy drink zdarma.
Hlavním tématem tohoto večera bylo živé vystoupení Michala Davida, nebyl to však Michal David ale Jan Bartoš, který je jakousi kopií Michala Davida že i já se domníval že je to on a asi ne jen já.
Jeho vystoupením přibylo hodně lidí na parketu a účinkoval asi tak hodinu. Mimo jiné jeho vystoupení se hrálo především hodně oldies hudby 80 a 90 let na počest prvního výročí provozu tohoto clubu.

4.2. 2012 - Music Club Calypsso - Amundsen Storm

7. února 2012 v 18:57 | Admin
Sobota patřila klubu, o které jsem již jednou psal recenzi a dopadla velmi kladně. Co tentokrát? Dopadla tentokrát podobně? Obrázek již může napovědět, že ano.
Na akci totiž bylo opět dost lidí, dá se říct tak kolem 300. Dá se říct, že sobotní noc byla nejmrazivější a i přesto se tu ukázalo plno holek v krátkých sukních nebo v plesových šatech, klobouk dolu holkám, které vydržely tu nesnesitelnou zimu cestou sem do klubu. Na akci si mohli návštěvníci koupit amundsena meloun, hrušku a brusinku za 20kč, sice nevím co se nejvíce pilo, ale určitě si hodně lidí kupovalo amundsena meloun, který byl v akci a často se pije. Za DJ pultem byl stejně jako při předchozí recenzi DJ Muff. Zde nastalo několik změn. Hrály se sice komerční dance skladby, ale tentokrát to okořenil rnbčkem, který pár lidem scházelo když jsem psal minulou recenzi, dále nescházela špetka popu a hip hopu.

3.2. 2012 - Music Club GATE Turnov - Love Game Night

7. února 2012 v 14:23 | Admin

Velmi dlouho se nevědělo, kam se na páteční akci pojede, nakonec se to vše rozhodlo až úplně na poslední chvíli. Řekl jsem si že okusit nové prostředí, kde je velká možnost, že se sejde dost lidí nebude na škodu, už i proto že je o tomhle klubu známo, že ne každou akci se tu sejde dost lidí. Taky jsem se nemýlil, protože v tuto akci tu bylo opravdu velká návštěvnost něco kolem 250 lidí. Již při příchodu okolo 21:30 tu byl slušný počet a další lidi v průběhu přicházeli, později sem začli přicházet i lidi z plesů a ještě více zaplňovali parket, ten byl v podstatě asi tak od půl dvanácté plný, na parket se začlo chodit něco krátce po desáté hodině.

28.1. 2012 - Dance Hall Opolany - Original Laser Mania

31. ledna 2012 v 17:23
Měsiční účinkování fotoclubu završilo pořádným mejdanem a to kde jinde než v Dance Hall Opolany!!! Na konec měsíce si fotoclub vybral tu nej akci, která rozhodně stála za to. Rovnou tak fotoclub mohl oslavit své první měsíční výročí ve velkém stylu! Už při příchodu jsem byl překvapen servisem, kde jsem krom propisky dostal ještě papír s plánovanými akcemi na měsíc únor a navíc ještě jeden papír, kde si může návštěvník vyplnit, co by si rád přál zahrát, takhle dobrý servis jsem ještě nikde nezažil. Na to, že jsem přijel před devátou hodinou, tak už v hale bylo skoro 100 lidí, není se čemu divit, protože do Opolan jezdí hodně autobusů, které už přijíždějí před 21:00 hodinou.
Kolem desáté už bylo opravdu živo a s tím vším začlo i naplno účinkování DJ Pavel Bendák, který rozjel večerní show ve velkým stylu ve stylu jakési rozjíždějící lokomotivy s velkým ale opravdu velkým přídavkem kouře a na to se pak navázala rychlá disco skladba. Ti, co jsou zvyklý na hlasité diskotéky, tak jednoznačně doporučuji sem, protože takhle silný rámus nikde jinde nezažijete. Přímo vám duní celé tělo když jste na parketě a to jsem si říkal že jsem na velký hluk hodně odolný.

27.1. 2012 - Camel Disco Club Forum - Ledová Párty s Jelenem

31. ledna 2012 v 16:37
Pátek přímo vybízel k tomu, abych se po dlouhé době zastavil v jednom z mých oblíbených klubů, který si udržuje svůj velmi dobrý standart a ani jinak to nebylo v tuto akci. Sice šlo o takovou tu průměrnou diskotékovou akci, ale jelikož pátek moc dobrých akcí a míst nenabízel, tak byla pro lidi jasná volba přijít právě sem. Ze začátku to vypadalo na absolutní propadák, protože ještě kolem půl dvanácté tu bylo sotva přes 100 lidí, ale během hodiny až hodiny a půl bylo doslova lidí jak narváno. Důsledkem toho že lidi přišli později byly nejspíš bezpochyby plesy. Co zdobilo tuto akci, tak hlavně velmi lichotivý počet lidí. Získal jsem přesnou informaci kolem 2:30, že si našlo sem cestu 573 lidí!!! A možná ani tohle číslo nemuselo být konečné, protože cestou pryč jsem viděl ještě pár lidí jít směrem sem. Měli na sobě plesové oblečení, takže asi bylo zřejmé, že se taky chtějí sem jít bavit. Zájem o zábavu byl v pátek vskutku obrovský. DJ taky navíc nehrál vůbec špatně, hrálo se to co se hraje v Camel klubu často (dance a trochu toho rnb), jen sem tam něco ze známého vynechal a nahradil jiným, ale to tak je vždycky a musí to tak být, jinak by to byl jeden a ten samý stereotyp, takže DJ večera ani tentokrát nezklamal.
Z hlediska lidí bylo pár nespokojenců, kteří chtěli více rnb a 90tky.

21.1. 2012 - Music Club RELAX Kasalice - Šroubovací seznamka

25. ledna 2012 v 14:26
Kasalice už podle dlouhodobých informací přináší klubu vysokou návštěvnost a hlavně hodně zábavy a každá akce v tomto klubo stojí za to. Proto mi to nedalo a přijel jsem až z 80km vzdálenosti, abych Kasalice navštívil a zdokumentoval co to půjde. Když jsem přijížděl, tak jsem se docela lekl, zepředu totiž pohled pohled klame, hlavně když klub je rozšířen dozadu, avšak názor se hned změnl jakmile jsem vstoupil dovnitř. Nejvíce mě zaujal velký taneční sál. Co se týče vystupování DJ, tak v tomto směru jsem byl hodně ale opravdu hodně překvapen, hrálo se snad opravdu všechno, kromě rocku. Hrálo se především dance, house a dnb. A i když ne všichni byli úplně spokojeni s výběrem hudby, tak já byl nadmíru. Jako každou akci se zažívá skvělý laserový zážitek na parketu, taky se mluví o tom že tady je to největší laserová show v čechách a já tomu opravdu věřím. Navíc můžete mít takhle skvělý na celý taneční parket a celý sál. Na vlastní oči mohli diváci vidět i trochu ekvilibristiky od některé mládeže, když se hrály dnb songy, taky mi to nedalo něco natočit. Tato akce měla seznamovací náplň, protože se tu konala šroubovací seznamka, více si můžete přečíst na mé pozvánce, kde se o tom více dočtete. Já se nijak akce neúčastnil, měl jsem totiž jiné povinnosti. V tuto akci se nejvíce pil rum s colou podle dostupných informací a návštěvnost kolem 350 lidí a více, ale spíše bych řekl že něco lehce přes, někteří ale nebyli moc s návštěvností spokojeni, protože jsou zvyklý, že sem chodí ještě více lidí a já jim to věřím.

20.1. 2012 - MC Posilovna - Hot Sexy Night

24. ledna 2012 v 20:56

Do MC Posilovny na Hot Sexy Night párty si podle dostupných informací našlo cestu kolem 150 lidí.
Club sice není dlouhodobě v úplné v návštěvní pohodě, v jaké by měl být, ale z této akce si myslím, že si klub polepšil.
Nejvíce co se pilo, tak Caribic s colou.
Přibližně kolem půlnoci se střídali u parketu dvě krásné dívky, které tančili a pózovali před tančícími fandy.
Každá se střídala asi tak po čtvrt hodině a dvakrát se mezi sebou vystřídali, poté odešli na přípravu a na dlouho očekávanou lesby show, na kterou se všichni návštěvníci těšili. Vystoupení trvalo asi 10-15 minut.

14.1. 2012 - Disco Syrovanda (Sněhová párty)

17. ledna 2012 v 15:58
Disco Syrovanda vůbec nebyla na 14.1. v plánu, ale nakonec po účinkování Tančáku, kde jsem skončil v 0:30, jsem se rozhodl, že pojedu ještě navštívit po cestě Disco Syrovandu, kde jsem přijel okolo jedné hodiny ranní a byl jsem mile překvapen, bylo tam plno lidí a dobrá atmosféra a hodně světel a laserů, což na mě udělalo veliký dojem.
Lidi si užívali sněhovou párty, ale taky bylo pár lidí, kteří tu padající pěnu neměli rádi. Chvíli co chvíli padala sněhová pěna jako sněhové vločky na zem, dodávalo to větší šmrnc. Kdo vystupoval za DJ jsem nezjišťoval a nezjistil ale jedno vím určitě a to, že hrál dobře a hlavně hrál všechno: dance, rnb, oldies a dokonce rock, který se už na hodně jiných klubech nehraje, takže pro milovníky rocku mám pro vás doporučení právě sem na Disco Syrovandu.
Ohledně pití to byl bohatý večer, už proto, že prvních 30 návštěvníků dostalo semtex zdarma. Mezi nejvíce prodávaným pitím byl např: Captain Morgan s colou, zlatý Pushkin, švestkový Berentzen a nebo třeba jen obyčejný rum.
Jako první klub se může taky pyšnit tím, že jsem právě u tohohle klubu poprvé zjistil přesnou návštěvnost, která činila ať už věříte nebo ne 215 lidí! To je slušný, nemyslíte?

14.1. 2012 - Tančák Music Club - Pociť VIP

17. ledna 2012 v 10:58
Na této akci bylo hlavní zajímavostí to, že vše bylo hlavně pro holky.
Ať už to byl buď vstup zdarma nebo Lambrusco do půlnoci zdarma a nebo hudba, kterou DJ hrál. Projev DJ se několika lidem nelíbil, už třeba proto, že často odcházel od pultu a i co hrál, mě se něco taky nezamlouvalo, ale to bylo asi taky tím, že se hrálo hlavně pro holky, taky to byli hlavně ony, kteří se na parketě bavili.
Před touhle akcí se tu konala ještě jiná soukromá akce, nevím co to přesně bylo, ale důležité je, že i někteří z této soukromé akce zůstali a bavili se v Tančák Music Club nadále. Návštěvnost nebyla nikterak vysoká, bylo tam cca. plus mínus 50 lidí, ale to neberu Tančáku za zlé, protože předtím dnem tam vystupoval Jirka Vondra z Kiss Delty a Tančák byl celý narvaný, navíc vstup na tuto akci si mohli dovolit jen lidi od 18 let. Snažil jsem se v klubu vydržet co nejdéle v případě, že by ještě nějaký lidi přišli, moje účinkování tam bylo od 22:00 do 0:30 s tím, že jsem do programu zařadil ještě program Disco Syrovanda. Jak často sleduji, tak pátky jsou v Tančáku o hodně navštěvovanější a právě pátky doporučuji, aby jste si na tento klub udělali čas.

13.1. 2012 - Disco Plazy (Plyšáková Masakr Párty)

14. ledna 2012 v 17:43
Pátek 13. jakožto pořekadlo určitě neplatilo na Disco Plazy. Našlo si do tohohle menšího klubu cca. 80 lidí. Na to jak na tom klub je, tak to pro něj není špatné. Hrála se především dancová hudba, nechybělo ani rnb a 80,90 léta. Nejvíce prodávaným chlastem byla klasická vodka, buď už samostatná a nebo smíchaná s něčím.
DJ sice nezahrál tuhle akci špatně ale bylo dle mého názoru dával na sál až příliš dost kouře, tyto podmínky častokrát nevyhovovali mému fotoaparátu a tak se na některé vzdálenější fotky muselo počkat, ti co milují hodně kouře na parketě, tak ti to naopak museli být spokojeni. Plyšáci se neházeli davům o půlnoci ale asi tak půl hodiny poté. Byli k mání např. plyšáci ovečky nebo třeba smějící se plácačky, které po úderu se smějí, dokonce jsem chytil jednoho opravdu obřího asi metrového plyšáka, byl to myslím že myšák a aby holky nebyli smutní, dal jsem toho urostlého krasavce holkám. Mezi plyšáky se taky ještě našli další doplňkové věci, třeba jako potetovaný rukáv Jamesona.

7.1. 2012 - Lysá nad Labem (Disco Club Calypsso) - Novoroční výprodej

8. ledna 2012 v 9:16
Jestli jsem včera tak hodně nadzvihoval Camel Club, tak teď zpozorněte, protože Music Club Calypsso v Lysé nad Labem není v žádném případě o nic horší a určitě nezaostává za Camel Clubem. Důkazem jsou pořízené fotografie a že jich teda je, máte si co prohlížet a nebylo samozřejmě jenom fotografování ale taky spousta zábavy o kterou se staral především DJ Muff. Lidi ho milují a ani nikoho jiného by si nepřáli a i já jsem si ho velmi oblíbil. Hrálo se především disco jako například Sak Noel a PH Electro, nechybělo ani rnb a trochu muziky z 80 let.
Ale vždycky se najde sem tam nějaká ta kritika od návštěvníků.
Bylo jich minimálně, ale přeci jen hrstka vyvolených chtěli něco navíc co se nehraje. A pár lidí nebylo moc spokojeno s tím že bylo málo zásob na baru, ale to se není čemu divit, když přišlo tolik lidí a v hojném počtu, vždyď jich bylo skoro tolik jako v Camel Clubu z 6.1. 2012 z novoroční párty, takže se návštěvnost vyšplhala k číslu 300, ale troufl bych si říct, že i více, mezi nimi bylo i hodně Mladoboleslaváků. Je to k neuvěření, ale drink večera, jinak řečeno to co se nejvíce pilo, tak Captain Morgan s colou stejně jako v Camel Clubu. Dění v Calypssu bylo jak přes kopírák Camel Clubu, podobná návštěvnost, skvělý DJ, stejně se pilo, jedinné, co nebylo stejné, tak lidi. Každý si užívá jinde, ale všichni sdílejí podobné zážitky a podobně dobré akce.

6.1. - 2012. - Camel Disco Club Forum - (Novoroční Rockstar párty)

7. ledna 2012 v 12:28
Jedním slovem, krásný. A víc než to. Vy, kteří jste nebyli v tomto clubu na novoroční rockstar party jste udělali velikánskou chybu. Ne jen, že by jste měli chlast levněji, ale mohli si poslechnout skvělé pecky v podání DJ Sobotky, který opravdu zahrál na výbornou a co je hlavní a nejpodstatnější, tak to že bylo opravdu dost lidí. Navíc nejkrásnějším na tom všem je, že se všichni lidé náramně bavily. Obecenstvo na pódiu a hlavně na parketu bylo hodně živé a užívali si novoroční párty až do dna. Také lidé mohli spatřit mojí novou tvář v podání sponzorského trička fotoclub s novou zrcadlovkou Canon EOX 1100D a zájem o zdokumentování byl opravdu velký a hodně si toho vážím.
A co se tu nejvíce za tenhle skvěle zábavný večer pilo? Jsou to 3 slova a těm třem slovům se říká: rum s colou. Hudba se hrála ve velkém stylu, kromě nejposluchávanější hudby se představil i DJ Tiesto a známé starší songy, rnb se sice taky hrálo, ale ne moc. Co se návštěvnosti týče, tak ta byla naprosto úžasná, sice jsem nezjistil jaké přesné číslo to je, ale na těch bílých papírcích jsem zaslechl číslo přes 250 a po rozhovoru s vyhazovači jsem se shodl k číslu kolem 300 lidí, ale do komentářů mi lidi píší až 700, což je zase trochu moc, ale je fakt že když koukám na fotografie, tak to vypadá že jich tam bylo určitě víc jak 300, proto budu nestranný a zaokrouhlím počet návštěvy kolem 500 lidí.
 
 

Reklama